1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MIRËSEVINI NË FAQEN TEUHIDI! E LUSIM ALLAHUN QË TË PERFITONI PREJ SAJ QOFTË EDHE PAK

Hadithi i Javes

Profeti sal-l Allahu alejhi ue sel-lem ka thënë : “Shpejtoni në kryerjen e veprave të mira para se të vijnë disa fitne si nata të zeza. Në to gdhihet njeriu besimtar dhe ngryset kafir. Ngryset besimtar dhe gdhihet kafir. E shet fenë e tij për dicka të pakët nga kjo dunja”. Transmeton Muslimi.

Ora

Vizitat e faqes

252058
Sot
Dje
Këtë javë
Javën e shkuar
Këtë muaj
Muajin e shkuar
Gjithsej
33
407
440
251334
1427
2184
252058

Ip e juaj: 18.232.99.123
Koha e serverit: 2019-07-16 13:14:52
Display # 
Title Author Hits
Disa mrekulli të Profetit tonë salallahu alejhi ue selem - 2 Written by Abdurrahim Balla 525
Muzika në peshoren e Islamit Written by Abdurrahim Balla 501
Disa mrekulli të Profetit tonë salallahu alejhi ue selem - 1 Written by Abdurrahim Balla 464
Fajet e Mëdha 4 Sihri (magjia) Written by Naim Karaj 730
Emrat e Allahut Written by Abdurrahim Balla 408
Kuptimi i vërtetë i hadithit : "Agjërimi juaj është kur të agjëroni" Written by Abdurrahim Balla 483
Argumente për çeshtjen që çdo vend ka shikimin e vet të Hënës Written by Abdurrahim Balla 800
Gjykimi Islam për festimin e festave të mosbesitarëve, pjesmarrjen në to dhe urimin e tyre për to Written by Abdurrahim Balla 403
Hixhameja Written by Abdurrahim Balla 560
Disa ilaçe nga mjekësia Profetike Written by Abdurrahim Balla 703