1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MIRËSEVINI NË FAQEN TEUHIDI! E LUSIM ALLAHUN QË TË PERFITONI PREJ SAJ QOFTË EDHE PAK

Hadithi i Javes

Profeti sal-l Allahu alejhi ue sel-lem ka thënë : “Shpejtoni në kryerjen e veprave të mira para se të vijnë disa fitne si nata të zeza. Në to gdhihet njeriu besimtar dhe ngryset kafir. Ngryset besimtar dhe gdhihet kafir. E shet fenë e tij për dicka të pakët nga kjo dunja”. Transmeton Muslimi.

Ora

Vizitat e faqes

252062
Sot
Dje
Këtë javë
Javën e shkuar
Këtë muaj
Muajin e shkuar
Gjithsej
37
407
444
251334
1431
2184
252062

Ip e juaj: 18.232.99.123
Koha e serverit: 2019-07-16 13:15:14

Njoftim

Njoftojme se ramazani fillon me 19 06 2015 diten e xhuma (e premte) duke u nisur nga plotesimi i 30 diteve te muajt Shaban.

Transmetohet nga Ka’b ibn Axhre se Muhammedi a.s. ka thënë: “Zoti e largon nga mëshira e vet atë që e kalon Ramazanin pa u falur.” (El-Hakimi)