1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MIRËSEVINI NË FAQEN TEUHIDI! E LUSIM ALLAHUN QË TË PERFITONI PREJ SAJ QOFTË EDHE PAK

Hadithi i Javes

Profeti sal-l Allahu alejhi ue sel-lem ka thënë : “Shpejtoni në kryerjen e veprave të mira para se të vijnë disa fitne si nata të zeza. Në to gdhihet njeriu besimtar dhe ngryset kafir. Ngryset besimtar dhe gdhihet kafir. E shet fenë e tij për dicka të pakët nga kjo dunja”. Transmeton Muslimi.

Ora

Vizitat e faqes

252067
Sot
Dje
Këtë javë
Javën e shkuar
Këtë muaj
Muajin e shkuar
Gjithsej
42
407
449
251334
1436
2184
252067

Ip e juaj: 18.232.99.123
Koha e serverit: 2019-07-16 13:15:34

Lajmërim.

Rikujtojmë të gjithë vëllezërit që futin mësimet tona në youtube ti nxjerrin që atje sepse ne nuk e lejojmë futjen e mësimeve në youtube për shkak të harameve të shumta që ndodhen në të. Nuk ka hajr në atë davet që bazohet në faqe të tilla plot me harame siç eshte youtube. Allahu ua shperbleft me të mira për mirëkuptimin.