1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MIRËSEVINI NË FAQEN TEUHIDI! E LUSIM ALLAHUN QË TË PERFITONI PREJ SAJ QOFTË EDHE PAK

Hadithi i Javes

Profeti sal-l Allahu alejhi ue sel-lem ka thënë : “Shpejtoni në kryerjen e veprave të mira para se të vijnë disa fitne si nata të zeza. Në to gdhihet njeriu besimtar dhe ngryset kafir. Ngryset besimtar dhe gdhihet kafir. E shet fenë e tij për dicka të pakët nga kjo dunja”. Transmeton Muslimi.

Ora

Vizitat e faqes

235320
Sot
Dje
Këtë javë
Javën e shkuar
Këtë muaj
Muajin e shkuar
Gjithsej
105
86
592
234227
1327
1664
235320

Ip e juaj: 54.221.75.115
Koha e serverit: 2018-11-18 23:37:04
Display # 
Title Author Hits
Një ditë në shtëpinë e Pejgamberit 4 Written by Ferdinand Mema 479
Një ditë në shtëpinë e Pejgamberit 3 Written by Ferdinand Mema 427
Realiteti i pasimit te kuranit dhe Sunnetit Written by Abdurrahim Balla 462
Një ditë në shtëpinë e Pejgamberit 2 Written by Ferdinand Mema 506
Një ditë në shtëpinë e Pejgamberit 1 Written by Ferdinand Mema 952