1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MIRËSEVINI NË FAQEN TEUHIDI! E LUSIM ALLAHUN QË TË PERFITONI PREJ SAJ QOFTË EDHE PAK

Hadithi i Javes

Profeti sal-l Allahu alejhi ue sel-lem ka thënë : “Shpejtoni në kryerjen e veprave të mira para se të vijnë disa fitne si nata të zeza. Në to gdhihet njeriu besimtar dhe ngryset kafir. Ngryset besimtar dhe gdhihet kafir. E shet fenë e tij për dicka të pakët nga kjo dunja”. Transmeton Muslimi.

Ora

Vizitat e faqes

237101
Sot
Dje
Këtë javë
Javën e shkuar
Këtë muaj
Muajin e shkuar
Gjithsej
12
25
254
236312
913
2195
237101

Ip e juaj: 35.175.190.77
Koha e serverit: 2018-12-13 00:48:21
Display # 
Title Author Hits
Ahmed ibn Hanbeli (Imami i ehli sunetit) Written by Justinian Topulli 720
Aliu, Allahu qoftë i kënaqur me të, i katërti i Kalifëve Written by Teihidi 531
Historiku i burgimit të Ibn Tejmijes Written by Super User 551