1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MIRËSEVINI NË FAQEN TEUHIDI! E LUSIM ALLAHUN QË TË PERFITONI PREJ SAJ QOFTË EDHE PAK

Hadithi i Javes

Profeti sal-l Allahu alejhi ue sel-lem ka thënë : “Shpejtoni në kryerjen e veprave të mira para se të vijnë disa fitne si nata të zeza. Në to gdhihet njeriu besimtar dhe ngryset kafir. Ngryset besimtar dhe gdhihet kafir. E shet fenë e tij për dicka të pakët nga kjo dunja”. Transmeton Muslimi.

Ora

Vizitat e faqes

242169
Sot
Dje
Këtë javë
Javën e shkuar
Këtë muaj
Muajin e shkuar
Gjithsej
95
87
855
240849
1599
2230
242169

Ip e juaj: 18.212.206.217
Koha e serverit: 2019-02-17 16:55:27
Display # 
Title Author Hits
Të ndaluarat në temën e pastrimit dhe të namazit Written by Abdurrahim Balla 636
Gjërat që janë të ndaluara në xhami Written by Muhammed Salih el-Munexhid 472
Festimi i Mevludit në peshoren e Islamit dhe pjesmarrja në të Written by Abdurrahim Balla 406
Rregullat e agjërimit 4 Written by Abdurrahim Balla 376
Rregullat e agjërimit 3 Written by Abdurrahim Balla 367
Rregullat e agjërimit 2 Written by Abdurrahim Balla 439
Rregullat e agjërimit 1 Written by Abdurrahim Balla 506