1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MIRËSEVINI NË FAQEN TEUHIDI! E LUSIM ALLAHUN QË TË PERFITONI PREJ SAJ QOFTË EDHE PAK

Hadithi i Javes

Profeti sal-l Allahu alejhi ue sel-lem ka thënë : “Shpejtoni në kryerjen e veprave të mira para se të vijnë disa fitne si nata të zeza. Në to gdhihet njeriu besimtar dhe ngryset kafir. Ngryset besimtar dhe gdhihet kafir. E shet fenë e tij për dicka të pakët nga kjo dunja”. Transmeton Muslimi.

Ora

Vizitat e faqes

228420
Sot
Dje
Këtë javë
Javën e shkuar
Këtë muaj
Muajin e shkuar
Gjithsej
38
58
194
227707
1217
1268
228420

Ip e juaj: 54.198.3.15
Koha e serverit: 2018-07-21 13:39:16
Display # 
Title Author Hits
Gabime në tekfir Written by Super User 1947
Disa gabime në tekfir. Written by Super User 2011
Miqësia dhe armiqësia në islam Written by Naim Karaj 580
Llojet e Teuhidit Written by Abdurrahim Balla 611
Dhuratë e Këndshme Written by Naim Xhemal Karaj 488
Kushtet e fjalës : “La ilahe il-l Allah” 4 Written by Faik Asani 429
Kushtet e fjalës : “La ilahe il-l Allah” 3 Written by Faik Asani 379
Kushtet e fjalës : “La ilahe il-l Allah” 2 Written by Faik Asani 408
Kushtet e fjalës : “La ilahe il-l Allah” 1 Written by Faik Asani 523
Akidja e Uasitit 2 Written by Abdurrahim Balla 565