1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MIRËSEVINI NË FAQEN TEUHIDI! E LUSIM ALLAHUN QË TË PERFITONI PREJ SAJ QOFTË EDHE PAK

Hadithi i Javes

Profeti sal-l Allahu alejhi ue sel-lem ka thënë : “Shpejtoni në kryerjen e veprave të mira para se të vijnë disa fitne si nata të zeza. Në to gdhihet njeriu besimtar dhe ngryset kafir. Ngryset besimtar dhe gdhihet kafir. E shet fenë e tij për dicka të pakët nga kjo dunja”. Transmeton Muslimi.

Ora

Vizitat e faqes

237094
Sot
Dje
Këtë javë
Javën e shkuar
Këtë muaj
Muajin e shkuar
Gjithsej
5
25
247
236312
906
2195
237094

Ip e juaj: 35.175.190.77
Koha e serverit: 2018-12-13 00:47:58

Per hajer Fiter Bajramin.

Vellezer te dashur ju urojme fiter bajramin.

Allahu ju shperbleft per adhurimin e bere, i madheruar eshte Allahu qe mbas veshtiresive solli lehtesim, gezim.

Shikimi i Henes:

Nga stafi per shikimin e henes rezultoj se eshte pare ne 2 vende 1. Durres 2.Petrel (mal ne tiran).

Allahu ju shperbleft.