1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MIRËSEVINI NË FAQEN TEUHIDI! E LUSIM ALLAHUN QË TË PERFITONI PREJ SAJ QOFTË EDHE PAK

Hadithi i Javes

Profeti sal-l Allahu alejhi ue sel-lem ka thënë : “Shpejtoni në kryerjen e veprave të mira para se të vijnë disa fitne si nata të zeza. Në to gdhihet njeriu besimtar dhe ngryset kafir. Ngryset besimtar dhe gdhihet kafir. E shet fenë e tij për dicka të pakët nga kjo dunja”. Transmeton Muslimi.

Ora

Vizitat e faqes

242168
Sot
Dje
Këtë javë
Javën e shkuar
Këtë muaj
Muajin e shkuar
Gjithsej
94
87
854
240849
1598
2230
242168

Ip e juaj: 18.212.206.217
Koha e serverit: 2019-02-17 16:55:23

Lajmerim.

Njoftojme se ramazani fillon me 07 06 2016 diten e mart, duke u nisur nga plotesimi i 30 diteve te muajt Shaban.

Theksojme se hena seshte pare.

Transmetohet nga Ka’b ibn Axhre se Muhammedi a.s. ka thënë: “Zoti e largon nga mëshira e vet atë që e kalon Ramazanin pa u falur.” (El-Hakimi).