1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MIRËSEVINI NË FAQEN TEUHIDI! E LUSIM ALLAHUN QË TË PERFITONI PREJ SAJ QOFTË EDHE PAK

Hadithi i Javes

Profeti sal-l Allahu alejhi ue sel-lem ka thënë : “Shpejtoni në kryerjen e veprave të mira para se të vijnë disa fitne si nata të zeza. Në to gdhihet njeriu besimtar dhe ngryset kafir. Ngryset besimtar dhe gdhihet kafir. E shet fenë e tij për dicka të pakët nga kjo dunja”. Transmeton Muslimi.

Ora

Vizitat e faqes

242170
Sot
Dje
Këtë javë
Javën e shkuar
Këtë muaj
Muajin e shkuar
Gjithsej
96
87
856
240849
1600
2230
242170

Ip e juaj: 18.212.206.217
Koha e serverit: 2019-02-17 16:55:35

Mbrojtja ime ndaj akuzave te Prokuroris se shqiperis (Abdurrahim Balla) Allbania

Mbrojtja ime ndaj akuzave te Prokuroris se shiperis (Abdurrahim Balla) Allbania