1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MIRËSEVINI NË FAQEN TEUHIDI! E LUSIM ALLAHUN QË TË PERFITONI PREJ SAJ QOFTË EDHE PAK

Hadithi i Javes

Profeti sal-l Allahu alejhi ue sel-lem ka thënë : “Shpejtoni në kryerjen e veprave të mira para se të vijnë disa fitne si nata të zeza. Në to gdhihet njeriu besimtar dhe ngryset kafir. Ngryset besimtar dhe gdhihet kafir. E shet fenë e tij për dicka të pakët nga kjo dunja”. Transmeton Muslimi.

Ora

Vizitat e faqes

239630
Sot
Dje
Këtë javë
Javën e shkuar
Këtë muaj
Muajin e shkuar
Gjithsej
26
98
478
238690
1290
2152
239630

Ip e juaj: 34.224.102.60
Koha e serverit: 2019-01-20 06:01:19

Neser Agjerim.

Eselamu Alejkum.

Vellezer te nderuar ju njoftojme se agjerimi sipas tradites profetike Fillon neser me 29/06/2014 e djele.

Stafi yne eshte angazhuar ne kerkim te henes dhe rezultoi se hena s`eshte  pare, referuar hadithit te Profetit

Muhammed SalAllahu we selem, plotesohet muaj shaban dhe agjerohet muaj ramazan.

Sot eshte plotesuar 30 dit te muajit shaban, neser eshte 1 Ramazan.

Ju orujme Per hajer muaj e shjte te Ramazanit. Allahu jua plotesofte duate e juaj. Amin.

Stafi Teuhidi.com