1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MIRËSEVINI NË FAQEN TEUHIDI! E LUSIM ALLAHUN QË TË PERFITONI PREJ SAJ QOFTË EDHE PAK

Hadithi i Javes

Profeti sal-l Allahu alejhi ue sel-lem ka thënë : “Shpejtoni në kryerjen e veprave të mira para se të vijnë disa fitne si nata të zeza. Në to gdhihet njeriu besimtar dhe ngryset kafir. Ngryset besimtar dhe gdhihet kafir. E shet fenë e tij për dicka të pakët nga kjo dunja”. Transmeton Muslimi.

Ora

Vizitat e faqes

223550
Sot
Dje
Këtë javë
Javën e shkuar
Këtë muaj
Muajin e shkuar
Gjithsej
10
9
54
223284
835
1136
223550

Ip e juaj: 54.166.172.33
Koha e serverit: 2018-04-25 08:15:38

Kontakt

Contact

Contact-image
Address:
Unaza e re Tiranë Albania. Tiranë Albania Albania

Contact Form

Send an email. All fields with an * are required.

Other information

Other information:

Per ngritjen e fjales se Allahut dhe ligjit te tij.