1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MIRËSEVINI NË FAQEN TEUHIDI! E LUSIM ALLAHUN QË TË PERFITONI PREJ SAJ QOFTË EDHE PAK

Articles Tab Slider

Hadithi i Javes

Profeti sal-l Allahu alejhi ue sel-lem ka thënë : “Shpejtoni në kryerjen e veprave të mira para se të vijnë disa fitne si nata të zeza. Në to gdhihet njeriu besimtar dhe ngryset kafir. Ngryset besimtar dhe gdhihet kafir. E shet fenë e tij për dicka të pakët nga kjo dunja”. Transmeton Muslimi.

Ora

Vizitat e faqes

252072
Sot
Dje
Këtë javë
Javën e shkuar
Këtë muaj
Muajin e shkuar
Gjithsej
47
407
454
251334
1441
2184
252072

Ip e juaj: 18.232.99.123
Koha e serverit: 2019-07-16 13:15:55

Lajmërim

Rikujtojme te gjithe vellezerit qe futin mesimet tona ne youtube ti nxjerrin qe atje sepse ne njuk e lejojme futjen e mesimeve ne youtube per shkak te harameve te shumta qe ndodhen ne te. Nuk ka hajr ne ate davet qe bazohet ne faqe te tilla plot me harame sic eshte youtube. Allahu ua shperblefte me te mira per mirekuptimin.

Ju rikujtojm gjithashtu qe mesimet e hoxhes i gjeni tek Audio lart dhe ne kategori te ndara.